Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Προβοκατόρικες και διασπαστικές συμπεριφορές

Η κλειστή ομάδα του facebook <<5G στην Καλαματα>> με το κάτωθι λογότυπο δεν εκφράζει πλέον την δημοτική ακομμάτιστη πρωτοβουλία των "Ενεργών Πολιτών Καλάματας κατά του 5G" 

 Ο λόγος είναι οτι μία εκ των διαχειριστών και συγκεκριμένα η ΔημΚαι Ηλι σε συντονιστική συνάντηση διετύπωσε επικίνδυνες θέσεις-προτάσεις του είδους <<...να φορέσουμε μαύρες κουκούλες και να κάνουμε παράνομες αφισοκολλήσεις.>> οι οποίες απορρίφθηκαν ομοφώνως χωρίς δεύτερη σκέψη από όλους. 
Επιπλέον στην ανωτέρω κλειστή ομάδα και χωρίς να έχει συμφωνηθεί στην συνέλευσή μας, κανόνισε με ανακοίνωσή της νέα συνάντηση πολιτών μετά από δύο ημέρες. Η ενέργειά της αυτή ήταν εντελώς προσωπική της απόφαση χωρίς καμμία συνεννόηση με οποιονδήποτε εκτός ίσως με τις άλλες δύο διαχειρίστριες της κλειστής ομάδος της <<5G στην Καλαματα>>, δηλαδή τις Mirto Fifa και Ilona Tsipoura
Μετά δε την επισήμανση του ατοπήματος από μέλη της συνέλευσης αυτή επέλεξε να τους καταργήσει από διαχειριστές και να διαγράψει τα σχόλιά τους επιμένοντας στην θέση της.

Η όλη συμπεριφορά αυτή γενικά υπαγορεύει αποσχιστικές και διασπαστικές τάσεις (έως προβοκατόρικες θα μπορούσε κάποιος καχύποπτος να πει) οι οποίες δεν χρειάζονται στον κοινό σκοπό και αγώνα μας. Ευχόμαστε καλή τύχη στις τρεις διαχειρίστριες της εν λόγω κλειστής ομάδος του facebook και ελπίζουμε να μην έχουν την ίδια τύχη με μέλη παρακρατικών μορφωμάτων      τύπου ΧΑ.

Οι καινούργιες κλειστές ομάδες που δημιουργήθηκαν για λογαριασμό της δημοτικής πρωτοβουλίας των "Ενεργών Πολιτών Καλάματας κατά του 5G" είναι οι παρακάτω αναφερόμενες στις οποίες μπορεί να ανατρέχει ο καθένας για να ενημερώνεται για συντονιστικά θέματα και προγραμματιζόμενες δράσεις.


Η 5G στην Καλαμάτα


https://www.facebook.com/groups/364423577562107/

και 

Ενεργοί Πολίτες Καλαμάτας κατά του φονικού 5G

https://www.facebook.com/groups/623599868165121/ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου